Bert Smit Installatietechniek
Omloop 10
8081 VA, Elburg

06 - 10 70 38 02
[email protected]

Ook voor timmerwerkzaamheden schakelt u natuurlijk het liefst een specialist in. U wilt toch ook verzekerd zijn van een gedegen eindresultaat dat op vakkundige wijze tot stand is gekomen? Bert Smit Installatietechniek is uw specialist op het gebied van timmerwerk.

Timmerwerk

Sommige situaties vragen nu eenmaal om maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van mooie houten planken tegen een muur om uw kunstwerken tentoon te stellen, of het zetten van plinten in een woning met ongebruikelijke hoeken. Bert Smit Installatietechniek is u graag van dienst bij dergelijke klussen. Maar u kunt ons ook inschakelen voor alle denkbare reparatieklussen waar timmerwerk bij aan te pas te komt. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om dergelijke klussen op een zeer efficiënte wijze aan te pakken. Alle werkzaamheden worden door ons met de grootste zorg uitgevoerd, zodat u altijd verzekerd bent van een eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. En dat is wel zo prettig om te weten. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van timmerwerk, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Bert Smit Installatietechniek in Elburg! We staan u graag te woord!