Bert Smit Installatietechniek
Omloop 10
8081 VA, Elburg

06 - 10 70 38 02
[email protected]

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat u van dienst kan zijn bij klussen op het gebied van tegelwerk? Dan bent u bij Bert Smit Installatietechniek aan het juiste adres!

Onze diensten

Wand- en vloertegels zijn zeer bepalend voor hoe uw de badkamer en/of het toilet van uw dromen eruit komt te zien. Maar hetzelfde geldt voor tegels in uw gang, keuken en woonkamer. Het is dan ook zeker aan te raden om de tijd te nemen om lekker inspiratie op te doen wanneer u een ruimte opnieuw wilt laten betegelen.

U dient er wel rekening mee te houden dat dergelijke renovaties vrij ingrijpende klussen zijn, die bovendien de nodige ervaring vergen. Een slecht betegelde badkamervloer bijvoorbeeld, zal niet alleen in esthetisch opzicht te wensen overlaten maar kan ook tot lekkages leiden. Laat uw tegelwerk daarom over aan Bert Smit Installatietechniek! Wij kunnen u van dienst zijn bij het slopen van uw oude tegelwerk en het zetten van uw nieuwe tegels. Of het nu gaat om het betegelen van een nieuwbouw project of een renovatie, een hotel, zwembad, terras, badkamer of een klein toilet: geen tegelklus is te groot of te klein! 

Meer weten?

Wilt u meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van tegelwerk, neemt u dan gerust contact op met Bert Smit Installatietechniek in Elburg. U kunt uiteraard ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!